Online Een Motorhelm Kopen: Waar Kun Je Uit Kiezen?

Gepubliceerd aug. 20, 22
6 min read

Helmen & Motorkleding. Ruim Aanbod

Een helm met een verkeerde pasvorm zal drukpunten op je voorhoofd (te rond) of je slapen (te ovaal) veroorzaken. Als je een nieuwe helm koopt, adviseren wij je om die eerst gedurende 30 tot 45 minuten te dragen zonder dat je op de motor stapt. In die tijd zullen eventuele drukpunten zich manifesteren.

Een proefritje maken met een nieuwe helm is meestal niet mogelijk. Dus op het moment dat je op de motor stapt heb je hem al aangeschaft. Controleer dus vooraf zorgvuldig of je nieuwe helm de juiste pasvorm heeft. Het belangrijkste aspect betreft de bovenkant van je hoofd. Wangvullingen zijn vaak vervangbaar en hebben niets te maken met de vorm of grootte van je hoofd.

Doe dit iets boven je wenkbrauwen en bij het dikste gedeelte aan de achterkant van je hoofd. Deze omtrek, in centimeters, correspondeert met de maatvoering van alle merken helmen. Net zoals bij kleding “vallen” sommige helmmerken soms wat groot of klein. Waar kan je het best een goedkope, nieuwe motorhelm kopen?. Kijk daarom naar de beoordelingen die klanten achterlaten op de website van Een helm van de verkeerde maat zal te los om je hoofd zitten en schuiven als hij te groot is, of niet helemaal over je hoofd passen en klemmen als hij te klein is.

Motorhelmen

Het draaien van de helm op je hoofd moet onmogelijk zijn. Veel helmen zijn uitgerust met verwisselbare wangvullingen en voeringen. Hiermee verander je de pasvorm van de helm. Dit is ook het enige wat je kunt veranderen aan de pasvorm. Al het andere gaat ten koste van de veiligheid die de helm je biedt en bovendien zal in veel gevallen de garantie op de helm komen te vervallen.

Motorhelm, Helmen Voor MotorVoordeelhelmen Winkel

Over het algemeen kun je zeggen dat een nieuwe helm die uit de verpakking komt strak moet zitten omdat hij na een aantal maanden van gebruik iets ruimer zal worden. Hoofdvullingen zullen ongeveer 5% meeveren, terwijl wangvullingen naar verloop van tijd 15 tot 20% kunnen slinken (Motorhelm Kopen?). Een nauwsluitende pasvorm is dus goed, tenzij je op enige plaats pijn gaat voelen.

Laten we beginnen met het beschrijven van de verschillende soorten helmen die er in de handel zijn. Daarna hebben we het over de kenmerken van deze helmen in combinatie met rijstijl en het soort motor. Het is van groot belang dat de integraalhelm die je gebruikt tijdens lange ritten een aantal positieve eigenschappen heeft.

Motorhelm

Deze eigenschappen zijn van groot belang, want kleine ongemakken worden uitvergroot als je langdurig in het zadel zit (vrouwen motorhelm). Met name bij warm weer is ventilatie erg belangrijk. De rechte zithouding die je hebt tijdens lange ritten met een tourmotor stelt specifieke eisen aan de plaats waar de ventilatiegaten in de helm zitten.

Zonder enige twijfel komen er in de toekomst helmen op de markt met opgewaardeerde veiligheidscertificaten, meer draagcomfort en futuristische materialen in de constructie van de schaal. Wij hebben een aantal van onze favoriete integraalhelmen op een rij gezet. In deze video tonen we de specifieke kenmerken en voordelen van deze helmen (Motorhelm online kopen).

Systeemhelmen hebben de laatste jaren enorm aan populariteit gewonnen. Dit komt voornamelijk door de veelzijdigheid van deze helmen. Ze zijn primair ontworpen om gedragen te worden met een gesloten kinstuk, eventueel kan wel gereden wordt met een geopend vizier. Kenmerkend voor systeemhelmen is dat het kinstuk altijd omhoog geklapt kan worden, dit heeft als voordeel dat bijvoorbeeld de bril niet afgezet hoeft te worden tijdens het op- en afzetten van de helm.

Motorhelmen & Vizieren

Een nieuwe ontwikkeling is dat bij sommige helmen het kinstuk in zijn geheel naar de achterzijde van de helm geklapt kan worden. Hierdoor krijg je dezelfde rijervaring als bij het gebruik van een jethelm. Andere uitvoeringen van dit type helm kunnen simpel worden aangepast aan de wensen van de drager.

Dual-sport helmen zijn erg veelzijdig in het gebruik en eenvoudig aan te passen aan de verschillende condities. Het vizier en de zonneklep zijn snel te verwijderen en weer te bevestigen. Dual-sport helmen hebben over het algemeen een groot vizier dat een breed zicht mogelijk maakt. Als het vizier is verwijderd kan de gebruiker van een dual-sport helm een crossbril dragen.

Voor 100 euro heb je al een basishelm , de meest technisch geavanceerde modellen kosten maximaal 600 euro. Met deze gids helpen we je de weg te vinden in het oerwoud van mogelijkheden van dual-sport helmen zodat je precies weet welke opties er zijn en welk prijskaartje eraan hangt. Een goed zichtbare uitrusting wordt steeds belangrijker in de motorwereld - Motorhelm kopen? - makkelijk en snel.

Motorhelm Kopen? - Makkelijk En Snel

Motorrijders die veiligheid hoog in het vaandel hebben staan, kiezen dan ook vaak voor deze opvallende kleuren. Tegenwoordig zijn er tweemaal zoveel motorrijders als twintig jaar geleden. Steeds meer motorrijders vinden veiligheid een belangrijk aspect. Een basishelm die goed zichtbaar is kost je ongeveer 100 euro - Motorhelm, helmen voor motor. Voor de technische topmodellen met veel opties moet je bijna 600 euro op tafel leggen.

Een goede zichtbaarheid redt mensenlevens! Iedere coureur weet dat als je op het circuit zit je aandacht volledig gericht moet zijn op het rijden. Een slecht zittende helm leidt dan behoorlijk af. Een racehelm moet daarom een laag gewicht hebben, comfortabel zitten en bovenal sterk en aerodynamisch zijn. Bovendien wil je een zo optimaal mogelijke ventilatie in de helm hebben.

Motorhelmen Voor MannenHelm Kopen, Grote Prijsverschillen Met Buitenland?

Los van het veiligheidsaspect hebben deze helm ook een aantal pluspunten: een beter zicht rondom, grotere ventilatie, minder gewicht. Ze zorgen ook dat je meer plezier hebt van regen, hagel, vliegen en steenslag. Leve de vrijheid. Maar even serieus, jijzelf bent degene die beslist welke uitrusting en helm je draagt.

Motorhelm Kopen - Het Grootste Aanbod

Ook als het gaat om veiligheid en draagcomfort. Wij willen je alleen helpen om tot een afgewogen beslissing te komen. Nu we alle categorieën hebben besproken, wordt het tijd om stap-voor-stap te bepalen welk type helm voor jou het meest geschikt is. Ik weet het, hij is ongelooflijk trendy, heeft twee wielen en hij gaat sneller dan Superman op een zonnige dag.

Motorhelm - 1500 Verschillende ModellenHelm Kopen?

Hoe is je houding op de motor? Als je relatief rechtop zit, zoals het geval is bij veel tourmachines, betekent dit dat je amper voorover hoeft te leunen. Als je een cruiser hebt, zit je misschien zelfs iets achterover. In deze gevallen is een integraalhelm waarschijnlijk de beste keuze. Bij sport/tourmotoren zit de rijder in een ‘driekwart-positie’, wat betekent dat je enigszins voorovergebogen zit (Een motorhelm kunt u online kopen).

Voordeelhelmen WinkelGoedkope Motorhelm Kopen?


Deze motorrijders zijn het meest flexibel voor wat betreft de keuze van een helm. Ze kunnen een integraal-, systeem-, dual-sport of zelfs een racehelm dragen. Bij pure sportmachines lig je als het ware op de motor. Bij hoge snelheden op het circuit wordt de aerodynamica namelijk extreem belangrijk. Racehelmen zijn ontworpen om maximaal te ventileren op het moment dat je plat op de motor ligt.

Navigation

Home

Latest Posts

Short Lease

Published Nov 23, 22
6 min read

Occasions: Sterk In Elk Merk

Published Oct 25, 22
6 min read