Helmen Kopen Met 24 Uurs Levering - motorhelmkopen.nl

Gepubliceerd sep. 05, 22
6 min read

Motorhelm Kopen? Ruime Keuze En Vakkundig Advies - motorhelm goedkoop online

Wil jij een motorhelm kopen? Een motorhelm is een noodzakelijke aankoop als je motorrijdt. De helm vormt een belangrijk onderdeel van je totale motoruitrusting. Een motorhelm biedt bescherming en geeft je een veilig gevoel als je de weg op gaat. Wij adviseren je graag over welke motorhelm bij jou past en geschikt is voor jou.

Wij verkopen integraalhelmen, systeemhelmen, jethelmen, vizieren en helmcommunicatie. Altijd van de beste merken en voor de scherpste prijzen. Ga eens langs bij MOTOR City Amsterdam of bekijk het gehele assortiment direct in onze webshop. Wij voorzien je graag van het juiste advies. Zo vind je de motorhelm die bij jou past.

Motorhelm Kopen? - Handige Online Keuzehulp

Een goede motorhelm biedt bescherming aan hoofd en nek bij een eventuele valpartij. Daarnaast zorgt een motorhelm ervoor dat insecten niet direct met je gezicht in aanraking komen. Een motorhelm biedt bij lage temperaturen ook weerstand tegen de kou - Motorhelm heren kopen . In Nederland is het voor zowel motorrijders als voor hun passagiers al sinds 1975 verplicht om een motorhelm te dragen.

Als je gegarandeerd een motorhelm wilt hebben die bij je past, moet je bij MOTOR City Amsterdam zijn. MOTOR City Amsterdam heeft een groot assortiment met meer dan achthonderd motorhelmen. Je slaagt dus altijd. Er zijn globaal drie soorten motorhelmen: integraalhelmen, systeemhelmen en jethelmen. Ontdek snel welk type helm het best bij jou en je rijstijl past! Integraalhelmen, De integraalhelm is de traditionele helm.

Motorhelm Kopen - Het Grootste Aanbod - motorhelm goedkoop online

Deze dichte helm wordt ook wel een klassieke helm genoemd. De integraalhelm is erg sterk en biedt de motorrijder veel bescherming. Dit komt doordat deze motorhelm geen apart kinstuk heeft. Het kin- en kopstuk vormen samen één geheel. Ben je op zoek naar een motorhelm die niet veel geluid doorlaat? Dan is de integraalhelm een goede keuze.

Het is een erg stille motorhelm. Integraalhelmen zijn de meest verkochte helmen in Nederland. Wanneer draag je een integraalhelm? Een integraalhelm is geschikt voor een brede doelgroep. Hij wordt zowel door sportrijders als door toerrijders gedragen (Motorhelm dames kopen ). Een integraalhelm is een stille motorhelm die bescherming geeft tegen wind, water, tocht, insecten en bij een eventuele valpartij.

Helm Kopen - Kleding En Techniek

Systeemhelmen, De systeemhelm is een heel praktische helm. Dit is namelijk een motorhelm waarvan je het kaakgedeelte omhoog en omlaag kunt schuiven - Motorhelm winkel. Je kunt hem openklappen en vervolgens eenvoudig met je bijrijder communiceren. Ook kun je de systeemhelm openzetten voor extra ventilatie. Een systeemhelm is makkelijk op- en af te zetten.

Systeemhelmen zijn geschikt voor ieder seizoen. Wanneer draag je een systeemhelm? Een systeemhelm kan gedragen worden door verschillende type motorrijders. In het verleden werden systeemhelmen vooral door toerrijders en brildragers gedragen. Nu rijdt iedere motorrijder ermee. Als je veel in drukke gebieden rijdt en regelmatig stopt is een systeemhelm comfortabel.

Crosshelmen - Motorhelm Kopen

Motorhelm Heren - motorhelmkopen.nlMotorhelm Dames - motorhelm goedkoop online

De systeemhelm is steeds verder ontwikkeld en daardoor heel veilig. Een systeemhelm is echter niet geschikt om te dragen op een sportmotor. Ben jij geïnteresseerd in een systeemhelm en wil je er eentje passen? Kom dan langs bij MOTOR City Amsterdam. Jethelmen, Een open helm is ideaal in de zomer en tijdens het voor- en najaar.

Online Een Motorhelm Kopen: Waar Kun Je Uit Kiezen? - motorhelm goedkoop onlineMotorhelmen - Motorkleding - motorhelmkopen.nl

Dit komt doordat deze, zoals de naam al zegt ‘open’ is. Dit zorgt daarnaast voor een breder blikveld. Een open motorhelm biedt echter minder bescherming dan een integraalhelm of een systeemhelm en is ook minder stil. Wanneer draag je een jethelm? Als je op zoek bent naar een vrij gevoel op de motor en een groot blikveld wenst, koop dan vooral een open helm.

Motorhelmkopen.nl - motorhelm goedkoop online

De open helm wordt vaak gedragen door plezierrijders. Motorscooter rijders en tour rijders rijden vaak met een jethelm. Wil je kennismaken met een jethelm en deze ook even passen? Bij MOTOR City Amsterdam helpen we je graag om de juiste pasvorm te vinden - Motorhelm kopen. Behalve voor motorhelmen kun je bij MOTOR City Amsterdam ook terecht voor vizieren en helmcommunicatie.

Heb je het gevoel dat je zicht verslechterd is? Koop dan een nieuw vizier voor je motorhelm. Vizieren zijn te koop in verschillende kleuren en soorten. Ze hebben allemaal een andere functie. Clear vizier, Het clear vizier is meestal standaard meegeleverd bij een motorhelm. Het is een helder vizier dat bij normale weersomstandigheden een perfect zicht biedt.

Motorhelm - 1500 Verschillende Modellen - motorhelm goedkoop online

Online Shop Voor Helmen & Accessoires  Online Een Motorhelm Kopen: Waar Kun Je Uit Kiezen?

Dark smoke vizier, Het dark smoke vizier is een donker vizier. Het heeft de werking van een zonnebril. Met een fel schijnende zon ga je toch veilig de weg op en heb je goed zicht zonder verblind te worden. Yellow smoke vizier, Het yellow smoke vizier heeft een gele tint en zorgt voor goed zicht bij zware bewolking en wisselende weersomstandigheden.

Pinlock vizier en zonnevizier, Er zijn ook vizieren met een specifieke functie. Hierbij kun je denken aan een pinlock vizier, dat een systeem bevat dat ervoor zorgt dat je vizier niet beslaat. Een zonnevizier voorkomt dat je op je motor verblind wordt door de zon. Helmcommunicatie, Wil jij kunnen communiceren tijdens het motorrijden? Met je telefoon, met een bijrijder, of met een andere motorrijder? Dat kan door middel van helmcommunicatie - Motorhelm heren.

Motorhelmen Kopen? Alle Motorhelmen Op Voorraad - motorhelm goedkoop online

We leggen je graag uit wat de kenmerken van elk soort materiaal zijn. Glasvezel, Een helm van glasvezel is bestand tegen alle weersomstandigheden en tegen licht. Een motorhelm van dit materiaal is niet alleen sterk, maar ook licht en veilig. Polycarbonaat, Een motorhelm die gemaakt is van polycarbonaat is wat zwaarder.

Het grote voordeel van een motorhelm van policarbonaat is dat de prijs vaak een stuk lager ligt dan de prijs van een glasvezel motorhelm. Carbon, Een helm van carbon is nóg sterker, lichter, veiliger maar ook duurder dan glasvezel en polycarbonaat. Het gebruikte materiaal is bepalend voor de prijs van de motorhelm.

Motorhelm Kopen - Het Grootste Aanbod - motorhelm goedkoop online

Een helm van carbon is wat prijziger dan een glasvezel helm. Een glasvezel helm is weer duurder dan een helm van het materiaal polycarbonaat. Alle prijzen zijn te vinden in de webshop. Bij MOTOR City Amsterdam helpen we je graag bij het vinden van jouw ideale motorhelm. Dit doen we door je te adviseren over de juiste maat en pasvorm.

Dit doe je met een meetlint rondom je hoofd, gemeten boven de oren. Geen hoofd is hetzelfde, daarom is het raadzaam je door ons te laten adviseren over de juiste pasvorm van jouw motorhelm. Kom hiervoor langs in de winkel in Amsterdam. motorhelmkopen.nl . Onze medewerkers van de motorhelmenafdeling hebben veel kennis en kunnen je goed helpen.

Motorhelm, Helmen Voor Motor - motorhelm goedkoop online

Je kunt uiteraard ook langskomen in de winkel in Amsterdam. Daar hebben we een uitgebreid assortiment motorhelmen. Alle medewerkers op de motorhelmenafdeling zijn zeer deskundig. Zij helpen je met het passen en adviseren je over de juiste maat en pasvorm. Wij voorzien je graag van advies zodat jij gegarandeerd de motorhelm vindt die bij jou past.Dat kan heel eenvoudig: bel of e-mail ons! Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 020 480 80 10. E-mailen mag naar . mannen motorhelm - motorhelmkopen.nl.

Navigation

Home

Latest Posts

Short Lease

Published Nov 23, 22
6 min read

Occasions: Sterk In Elk Merk

Published Oct 25, 22
6 min read