Inkoop & Verkoop Auto's & Onderdelen - imexcars.be

Gepubliceerd jan. 04, 22
7 min read

Je Auto Al Binnen ééN Dag Verkocht

Niet alleen doorsnee personenauto’s kun je bij ikwilvanmijnautoaf. nl verkopen, maar ook oldtimers, exclusieve auto’s, caravans, campers en zelfs vrachtwagens kun je ons veilig en vertrouwd verkopen aan een erkende inkoper. Dit doen we nu al ruim 13 jaar en in deze jaren hebben we al meer dan 450. camper verkopen. 000 mensen kunnen helpen bij de verkoop van hun voertuig.

Het begint allemaal bij de aanmelding van je voertuig. auto export antwerpen - Imex Cars . Door het invullen van je kenteken en dit aan te vullen met enkele gegevens zoals de staat en kilometerstand van je voertuig heb jij al snel je voertuig aangemeld voor een verkoop. Belangrijk is hierbij om ook enkele duidelijke foto’s toe te voegen aan de aanmelding.

Verkoopservice – Je Auto Simpel En Snel Verkocht - Imex Cars

Het aanmelden en verkopen van je voertuig is overigens geheel gratis en vrijblijvend. Daarna gaan onze professionele medewerkers voor jou aan de slag. Ze gaan namens jou op zoek naar een geïnteresseerde dealer voor jouw voertuig. Het beste inkoopvoorstel koppelen we aan je terug. Ga je akkoord met dit voorstel? Dan heb je meteen een deal en kun je een afspraak maken om de verkoop af te ronden.

Overigens heb je bij ikwilvanmijnautoaf. nl altijd de mogelijkheid om de verkoop kosteloos te annuleren. autowaarde berekenen .

Sloopauto Verkopen? Wij Kopen Sloopauto's In! - imexcars.be

Verkoop je auto Zorgeloos de beste prijs: krijg een gegarandeerde prijs direct online en boek een inleverafspraak bij jou in de buurt.

Johan, Roosendaal Prettig te woord gestaan door inkoper van wijkopenuwvoertuig en direct het geld op mijn rekening. Daphne, Numansdorp Mijn Citroën verkocht i. auto waarde bepalen belgie . v.m. hogere prijs dan dealer, vervolgens naar de dealer gebracht om mijn nieuwe auto te halen. Joris, Roosendaal Snel en eenvoudig verkocht voor een prima prijs! John, Nieuw-Vossemeer Prima prijs gekregen zonder enige onderhandeling.

Auto Inkoop - Autoservice - Imex Cars

Fetih, Roosendaal Prettige werkwijze, goede communicatie en bovendien snel mijn auto verkocht. Ik raad Wij Kopen Uw Voertuig graag aan bekenden aan. Hans, Halsteren Snel mijn Twingo verkocht en direct het geld ontvangen. Na afhandeling keurig thuisgebracht. Monique, Zundert Iets lager bod gekregen dan de indicatieve waarde. Echter was dit te verwachten i.

Wij helpen u graag met het verkopen van uw auto als deze past in ons occasionaanbod. We doen een vrijblijvend bod en bieden een eerlijke prijs. We nemen u bovendien alle zorgen uit handen. Zo regelen we de noodzakelijke officiële RDW-vrijwaring en hiermee voor afmelding van de wegenbelasting. Zonder rompslomp uw auto verkopen doet u met Van Leeuwen Auto’s.

Sloopauto Verkopen? Wij Kopen Sloopauto's In!

Bij het verkopen komen namelijk allerlei zaken kijken waar u als consument van te voren niet altijd bij stilstaat. Het onderhandelen bijvoorbeeld. Niet iedereen is er voor in de wieg gelegd. Vreemde mensen aan de deur, thuisblijven voor afspraken die niet komen opdagen en proefritjes maken, het klinkt niet bij iedereen als muziek in de oren.

Veilig en snel uw auto taxeren en verkopen? We helpen u graag verder. Vraag naar de mogelijkheden bij Van Leeuwen Auto’s.

Snel En Binnen 24 Uur Uw Kapotte Auto Verkopen - imexcars.be

Auto Inkoop – Nederland – België - Imex Cars Auto Voor Export Aanbieden - imexcars.be
Caravan Verkopen België - imexcars.bePorsche Verkopen - Imex Cars

Veel mensen die te maken hebben met een sloopauto of die een zeer oud voertuig ter beschikking hebben die op de reguliere tweedehandse markt eigenlijk niets meer waard is weten niet goed wat ze hier nog mee moeten aanvangen - opkoper auto. Vroeger werden dergelijke voertuigen dan ook steevast in de natuur gedumpt, maar dat is uiteraard niet de bedoeling.

Wij nemen namelijk iedere auto over, in welke staat deze zich ook bevindt! Daarenboven kunt u ook nog eens steeds rekenen op een eerlijke vergoeding waardoor u, uw voertuig niet zomaar dient af te staan. imex cars sint niklaas - Imex Cars . Wij kopen auto’s! Veel mensen die er voor kiezen om hun sloopauto te verkopen vrezen dat ze daarvoor geen enkele financiële compensatie zullen ontvangen.

Wij Kopen Uw Auto 24-7 – Jouw Auto Verkopen Doe Je Gratis - Imex Cars

Wat velen vergeten is dat iedere auto een bepaalde waarde vertegenwoordigd, al was het maar alleen omwille van de zogenaamde carrosserie. Dat is nog niet alles! Wanneer uw sloopauto bijvoorbeeld nog over enkele bruikbare onderdelen beschikt is het mogelijk dat deze de overnameprijs nog verder de hoogte in stuwen. Op deze manier ontvangt u altijd een eerlijk overnamebedrag die misschien wel de basis kan vormen voor uw nieuwe voertuig.

Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Wij kopen auto’s"..

Auto Verkopen Waarde Berekenen - imexcars.be

Wanneer u van plan bent om uw volgende voertuig privé te leasen ( ook wel: private lease ), wil niet elke dealer uw huidige voertuig inruilen. Dit kan te maken hebben met kilometerstand, bouwjaar of de staat van het voertuig. In zo'n geval kan het handig zijn om te kiezen voor de verkoophulp van de Knoop Autogroep.

Hoe dan ook, wij helpen u graag verder. Onze auto inkoopservice helpt u van uw auto af Bespaar tijd bij het vinden van een nieuw baasje voor uw auto. Heeft u geen zin of tijd om uw auto zelf aan te bieden via het internet? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

15 Beste Tips - Hoe Moet Ik Mijn Auto

Onze werkwijze Wilt u van uw auto af? Dan gaan wij als volgt te werk. Mail ons de basis kenmerken van uw voertuig:» Kenteken (hiermee achterhalen wij merk, model, brandstof, registratie en apk verloopdatum)» Kilometerstand» Meest recente werkplaatsbezoek / onderhoud» Bijzonderheden qua technische staat of conditie (schades?)» Overige opmerkingen (denkt u aan extra accessoires zoals winterbanden bv.)Daarnaast ontvangen we graag minimaal 3 goede foto's in daglicht van een schone auto:» Schuin voor» Schuin achter» Interieur voorin, Heeft uw auto schade? Mail ons dan ook een foto waarop deze duidelijk zichtbaar is.

Sloopauto Verkopen? Wij Kopen Sloopauto's In!  Auto Verkopen? Wij Kopen Auto's In! - imexcars.be

Imex cars

Address: Mispelstraat 73, 9100 Sint-Niklaas, België
Phone: +32484849515
Email: info@imexcars.be
Wij kopen auto's

Wij gaan aan de slag met een waarde indicatie. Dit duurt maximaal 2 werkdagen. Mogelijkerwijs nemen wij nog contact met u op om meer te weten te komen over uw auto. Wij nemen telefonisch contact met u op om de waarde indicatie van uw auto te bespreken - citroen oost vlaanderen . Bent u blij met de waarde indicatie? Dan maken wij graag een afspraak met u, bij een van onze autobedrijven of bij u thuis.

Autobedrijf - Inkoop & Verkoop Tweedehandse Auto's - Imex Cars

Wie koopt er auto's op?

Autoverkopen.nl koopt al sinds 1987 auto's en bedrijfsauto's in, ongeacht het merk of het bouwjaar. In 2016, 2018 en 2020 werden Autoinkoop.nl en Autoverkopen.nl uitgeroepen tot beste Auto inkoop sites van het jaar.

Waar krijg je het meeste geld voor je auto?

Een van de meest bekende initiatieven is de ANWB Verkoopservice. Deze service is snel: binnen een dag krijg je een gegarandeerd bod en binnen twee dagen na verkoop staat het geld op je rekening. Het bod is 48 uur geldig. In tegenstelling tot andere veilingsites, betaal je bij verkoop wel servicekosten.

Waar kan ik mijn auto te koop zetten?

AutoScout24 is de juiste plek om je tweedehands auto gratis en snel te verkopen in Nederland. Op ons platform bereik je miljoenen potentiële kopers en staat de juiste koper al op jouw occasion te wachten. Liever niet zelf verkopen?

Hoe kun je snel je auto verkopen?

Met de ANWB Verkoopservice kun je je auto snel en gemakkelijk verkopen, zonder dat daar vervelende onderhandelingen aan de deur met potentiele kopers of discussies met een dealer of garage aan vooraf gaan. En dat is wel zo prettig! Ook voor het verkopen van je motor kun je terecht bij de Verkoopservice.

Wie koopt mijn auto op?

Wie koopt mijn auto, en met wie krijg ik te maken? Bij ons heb je als consument 1 aanspreekpunt, vanaf het moment dat je een bod aanvraagt om je auto te verkopen tot de daadwerkelijke overdracht heb je alleen met ons te maken en dus niet met andere handelaren of autobedrijven.

Hoe kom ik van mijn auto af?

De eenvoudigste manier om van je auto af te komen is inruilen bij een autohandelaar of merkdealer. Je laat je oude voertuig achter en rijdt weg in een nieuwe. Dit gemak heeft wel een prijs: je krijgt minder voor je auto dan hij waard is.

Wat kost Ik wil van mijn auto af?

Ja, je kunt kosteloos gebruikmaken van onze dienstverlening. Zowel het aanmelden van je voertuig als de daadwerkelijke verkoop zijn gratis. Waar verdienen jullie dan geld mee? De aangesloten dealers dragen de kosten voor onze dienstverlening.

Wat is de beste site om je auto te verkopen?

De meest bekende auto verkoop methode is waarschijnlijk via een online marktplaats zoals Gaspedaal.nl of Autowereld.nl. Veel autobedrijven maken gebruik van online marktplaatsen om hun auto's te verkopen maar ook particulieren kunnen een advertentie opmaken om hun auto te verkopen.

Hoe lang duurt het om een auto te verkopen?

Oke, de meeste particulieren zijn goedkoper! Alleen na 90 dagen gemiddeld verkopen de dealers pas een auto. Naast het verloren geld aan rente en het verschil in omloopsnelheid vragen wij na 90 dagen minder geld voor diezelfde auto. De particulier begint dus direct bij de juiste prijs en dealers pas later.

Hoe lang duurt een auto verkopen?

Bij wijkopenautos.nl kan jouw auto verkoop al binnen 24 uur geregeld zijn. Een voordeel is bijvoorbeeld dat de prijs hoger uit kan vallen. Maar daar tegenover staat dat het lang kan duren en dat de veiligheid rond betaling en papierwerk niet gegarandeerd is.

Bent u akkoord met de waardebepaling? Dan kopen wij graag uw auto. U ontvang van ons een inkoopfactuur. Daarnaast regelen wij de vrijwaring, waarmee u een bewijs in handen heeft dat u niet meer verzekerings- en belastingplichtig bent voor het voertuig. Op de dag van de inkoop en de afgifte van het vrijwaringsbewijs, regelt onze administratie de betaling van het afgesproken bedrag naar uw rekening.

MIJN AUTO VERKOPEN Vragen die wij regelmatig krijgen is “Hoe verkoop ik mijn auto?” of “Wie wil mijn auto kopen?”. Gelukkig is dit tegenwoordig een stuk gemakkelijker dan voorheen. De komst van internet heeft er voor gezorgd dat particulieren hun auto veel sneller en vooral gemakkelijker kunnen verkopen. Op het internet zijn er meerdere websites te vinden die dienen als een online marktplaats, Bij regio auto inkoop, kopen wij uw auto.

Snel Auto OpkoperHet schrijven van een goede, aantrekkelijke advertentie kost tijd. Een advertentie plaatsen, of op de juiste manier onder de aandacht brengen kost in de meeste gevallen geld (inruilwaarde auto berekenen opel - imexcars.be). En dan zijn er nog de praktische ongemakkelijkheden, zoals: eindeloze proefritjes, onzinbiedingen en papieren rompslomp om een particuliere verkoop zo probleemloos mogelijk te laten verlopen.

Meer van Autoscout

Navigation

Home

Latest Posts

Short Lease

Published Nov 23, 22
6 min read

Occasions: Sterk In Elk Merk

Published Oct 25, 22
6 min read